ONZE SPEURTOCHTEN

Onze Speurtochten spelen zich allemaal af in Maastricht, met name in en rondom het centrum. Als je een speurtocht aanklikt zie je bovenaan waar deze speurtocht zich afspeelt, vanaf welke leeftijd en wanneer deze speurtocht gespeeld kan worden

Jullie spelen onze speurtochten altijd alleen met jullie gezelschap. Om het zo leuk mogelijk te maken zul je bij het spelen vanaf 6 personen jullie groep moeten opdelen in meerdere kleinere groepen, jullie boeken dan per groep en spelen dan ook tegen elkaar! Wie is het snelste en heeft de minste strafpunten.

Je kunt onze speurtochten zelfs op de dag zelf boeken, dit kan omdat wij de gehele speurtocht digitaal aanbieden, het enige wat je dan ook nodig hebt is je mobiele telefoon en zin om plezier te maken met jullie gezelschap. We hebben de speurtochten zo in elkaar gezet dat jullie altijd langs de mooiste en tofste stukjes van Maastricht komen. Dus geniet ook vooral van de prachtige omgeving en de rijke geschiedenis van Maastricht.

PubWalk "The Old City Center"
Speurtocht door het oude centrum van Maastricht

Wil jij ook wel eens een keer iets anders dan maar weer meteen in de kroeg afspreken, waarom niet eerst je drankje verdienen? Dat is precies waar deze speurtocht door Maastricht om draait, samen plezier hebben. Samen puzzelen om dat welverdiende drankje te vinden.

Meer info
Escape The Front
Speurtocht door het Frontenpark in Maastricht

Even lekker erop uit? Dat kan met deze speurtocht door het Frontenpark. In deze speurtocht loop je door de Lage Fronten en het Sphinxkwartier op zoek naar een welverdiend drankje of ijsje...samen met het gezin.

Meer info
Cocktales
Speurtocht naar jullie cocktails door het Frontenpark in Maastricht

Even lekker erop uit? Dat kan met deze speurtocht door het Frontenpark. In deze speurtocht loop je door de Lage Fronten en het Sphinxkwartier op zoek naar een welverdiende cocktail

Meer info